Oude Fruitbomen, onderdeel van Kwekerij Alkema & Alkema Hoveniers 0511 453 429
Meer dan 30 jaar ervaringEigen fruitbomenkwekerijRuim aanbod Fruitbomen Eigen transport en rooiservice
Transport en Rooien

Uw fruitboom transporteren

Om een oude fruitboom veilig en zonder beschadigingen te transporteren, is de juiste kennis vereist van transport, maar zeker ook van fruitbomen. Het transport van deze bomen is echt een specialisme. Zo moet er o.a. rekening worden gehouden met de kwetsbaarheid van de takken. Vooraf wordt door ons een inschatting gemaakt hoe breed een boom is en hoe deze het beste kan worden vervoerd. Met een door onszelf ontwikkelde laad- en lossysteem zorgen we  voor een feilloos transport.

Levering Nederland en België

Oude-fruitbomen.nl levert in heel Nederland en België en vervoert veelal met eigen vervoerders. De chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoer en lossen van fruitbomen en hebben daarom altijd de juiste materialen bij de hand.  De kosten voor transport zijn verschillend afhankelijk van diverse factoren, zoals afstand en aantal.

Meer informatie over het transport
In overleg met u maken we een afspraak voor de aflevering. Het specifieke tijdstip van afleveren ontvangt u een dag van te voren. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak over aflevering contact met ons op.

Tel: +(0)511 453 429
info@oude-fruitbomen.nl© 2021 Oude-Fruitbomen.nl | Website: Multiplus online | Sitemap | Disclaimer
Let op: laatste kans!X

Diverse grote oude fruitbomen:
weg = weg!

Bekijk ze nu