meer dan 1000 succesvolle leveringen

Transport en Planten

Om een oude fruitboom veilig en zonder beschadigingen te transporteren, is de juiste kennis vereist van transport, maar zeker ook van de fruitbomen. Het transport van deze bomen is echt een specialisme. Zo moet er o.a. rekening worden gehouden met de kwetsbaarheid van de takken en de positionering van de boom. Maar het technisch aspect van transport varieert het meest met de grootte van de boom. Veel van onze fruitbomen kun je gewoon zelf vervoeren met een kar en zelf planten. Raadpleeg het kopje ‘extra informatie’ bij de bomen op de site om te kijken of ook jouw boom zelf te vervoeren/planten is of neem contact op. Op ons terrein kun je deze informatie verkrijgen bij één van onze specialisten.

Wil je liever dat specialisten jouw boom planten, heb je de middelen niet of is je boom toch iets te groot om zelf te vervoeren, dan kunnen wij transport en planten voor je regelen. Woon je in Friesland of Groningen dan kan dit meestal door ons zelf gedaan worden. Als je iets verder weg woont dan maken wij gebruik van één van onze transporteurs, het planten moet dan vaak gedaan worden door een derde partij. Weten wat planten en bezorgen voor jou inhoudt? Neem gerust contact op met ons kantoor.

Levering Nederland en België

Oude-fruitbomen.nl levert in heel Nederland en België en vervoert veelal met eigen vervoerders. De chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoer en lossen van fruitbomen en hebben daarom altijd de juiste materialen bij de hand. De kosten voor transport zijn verschillend afhankelijk van diverse factoren, zoals de afstand, grootte en het aantal bomen. Weten of wij ook bij jou kunnen bezorgen? Neem gerust contact op met ons kantoor.