Stel uw vraag

Neem contact op voor meer informatie. Onze kwekerij is zonder afspraak te bezoeken op zaterdagen van 10.00 uur tot 13.00 uur. In de maand augustus zijn wij op zaterdag gesloten.

  Contactinformatie

  Contact

  Tel: 0511 453 429
  E-mail: info@oude-fruitbomen.nl

  Contact

  Boppewei 10a
  9271 VH De Westereen

  Veel gestelde vragen

  Zijn jullie doordeweeks ook open?

  Nee, meestal niet, wij hebben ook een hoveniersbedrijf en doordeweeks is er dus niet altijd iemand aanwezig met verstand van de fruitbomen. Op zaterdagen tussen 10:00 en 13:00 kun je altijd bij ons terecht. Komt dat toch slecht uit, dan kun je hier een afspraak maken voor doordeweeks. 

  Bezorgen jullie in het hele land/buitenland?

  Ja, wij werken met verschillende transportbedrijven die zowel in het hele land, als in het buitenland bomen voor ons bezorgen. Planten moet je meestal dan nog wel zelf regelen met een plaatselijk hovenier of je kan zelf de boom planten als je de middelen hebt. Toch nog vragen? neem gerust contact met ons op.

  Wanneer kun je het best een fruitboom (laten) planten?

  Onze fruitbomen staan in pot, dit betekent dat ze het hele jaar door geplant kunnen worden. Zelfs planten in de zomer en de winter is geen probleem voor een fruitboom. 

  Wanneer wordt jullie voorraad weer aangevuld? 

  Onze voorraad wordt tussen november en februari aangevuld. Wil je op de hoogte blijven van ons assortiment? check onze blog pagina op de site en volg ons op Facebook en Instagram.