Toont alle 8 resultaten

Pyrus Communis ‘Triomphe de Vienne’ is de vroegste te plukken peer van allemaal. Als je aan het eind van de zomer al wil genieten van heerlijk zoete peren dan zit je met deze boom zeker goed.
De vrucht
De Triomphe de Vienne is een grote langwerpige handpeer. De vrucht is bijzonder sappig en zoet. De schil is voornamelijk groen met lichte bruine vlekken. De vrucht is erg sappig en is dan ook bijzonder geschikt als handpeer. De pluktijd ligt in augustus tot begin september. De vrucht is na plukken niet bijzonder lang te bewaren.
Bestuiving
Triomphe de Vienne  is een zelfbestuivend ras, je hebt dus niet per se een andere perenboom nodig voor bestuiving.
Bijzonderheden

De zoetste peer van allemaal
Triomphe de Vienne is zowel een vroege bloeier en als de eerste plukrijpe peer.

Boomtype
Triomphe de Vienne is verkrijgbaar in laagstam en hoogstam. Wil je weten welk boomtype het best in jouw tuin past? Lees hier meer over de verschillen.
Bezorgen en Planten
De prijzen van onze bomen zijn exclusief bezorging. Veel van onze bomen kun je zelf ophalen en zelf planten. Controleer bij de ‘extra informatie’ onder de producten of dit ook voor jouw boom geldt. Heb je toch een grotere boom gekozen of heb je liever dat professionals de boom bezorgen en/of planten dan kun je dat aangeven bij de offerte aanvraag. Meer weten?
Verzorging van Triomphe de Vienne
Perenbomen hebben weinig verzorging nodig wanneer ze in de volle grond staan. Snoeien doe je alleen als de boom groter wordt dan je wil of als het aantal nieuwe takken te groot wordt. Meer lezen over hoe je je perenboom het best kan snoeien, bekijk onze snoeitips. Naast een enkele keer snoeien heeft een fruitboom soms extra voeding en water nodig. Zeker als je boom in minder voedingsrijke grond staat raden wij je aan om zeker twee keer per jaar compost en siertuinmest rond de boom te strooien. In droge periodes hebben perenbomen soms extra water nodig. Zeker tijdens het eerste jaar na de aanplanting van de boom moet je in droge periodes regelmatig water geven. Meer weten over het verzorgen en onderhouden van je fruitboom, bekijk onze verzorgingstips.