Enig resultaat

De Juglans Regia Coenen is een soort die uit Veghel afkomstig is en bijzonder grote langwerpige walnoten draagt.

De vrucht

De Juglans Regia Coenen is een walnotenboom die ieder seizoen wat te bieden heeft. In het voorjaar komen te mannelijke en vrouwelijke katjes in de boom en staat van mei tot juni in bloei. Na de zomer verschijnen de walnoten in de boom en in de herfst verkleuren de bladeren mooi. In de winterperiode verliest deze boom zijn blad. 

Bestuiving

De Coenen is een zelfbestuivend ras, je hebt dus niet per se een andere walnotenboom nodig voor bestuiving. Voor een grotere walnoten opbrengst is een extra bestuiver wel aan te raden. De Broadview zou in dat geval een goede bestuiver zijn. 

Bijzonderheden

  • Een snelgroeiende walnotenboom.
  • Walnotenbomen staan erom bekend dat zij muggen verdrijven.

Boomtype

De Juglans Regia ‘Coenen’ Is verkrijgbaar in hoogstam Wil je weten welk boomtype het best in jouw tuin past? Lees hier meer over de verschillen.

Bezorgen en Planten 

De prijzen van onze bomen zijn exclusief bezorging. Veel van onze bomen kun je zelf ophalen en zelf planten. Controleer bij de ‘extra informatie’ onder de producten of dit ook voor jou boom geldt. Heb je toch een grotere boom gekozen of heb je liever dat professionals de boom bezorgen en/of planten dan kun je dat aangeven bij de offerte aanvraag. Meer weten?