Actueel

Nieuwe collega’s gezocht! Kom bij ons werken.

Nieuwe collega's gezocht! Kom bij ons werken.

Nieuwe collega’s gezocht!

Ken je iemand die dit interessant zou kunnen vinden, deel dit bericht!

 

Wij zoeken nieuwe collega’s die ons op zaterdag en in vakanties kunnen helpen op ons terrein. Ben jij tussen de 15 en 18 jaar, heb je groene vingers en leer je graag nieuwe dingen dan is de boomgaard van oude-fruitbomen.nl de perfecte plek voor jou. Je hebt geen specifieke achtergrond of opleiding nodig om bij ons te werken. Het enige wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen en de wil om nieuwe dingen te leren. Als je wel bezig bent met een groenopleiding dan kan je hier veel kennis en werkervaring opdoen.

Werktijden

-Elke zaterdag van 09:00 – 16:00

-In de vakantie 3-6 dagen per week in afstemming met jouw voorkeur

Wat kan je verwachten

Het werk hier is veelzijdig, de kans is groot dat je elke week iets anders moet doen. We leren je verschillende dingen, zoals shovel rijden, bosmaaien en alles wat je moet weten over ons terrein. Maar dingen als onkruid wieden en de planten en bomen water geven hoort er ook bij. Op zaterdagen zijn wij open voor klanten en de bomenverkoop, als je de behoefte en skills hebt om in de verkoop te helpen, dan zullen we je dat ook leren. 

Collega’s

Naast eventueel andere nieuwe collega’s, zijn de huidige werknemers tussen de 16 en 21 jaar oud. Zij werken hier allemaal al wat langer, maar een aantal zullen na de zomervakantie minder vaak kunnen helpen en daarom leiden wij graag nieuwe werknemers op om die gaten te vullen. De sfeer is hier altijd erg goed en de meeste van ons hebben goed gevoel voor humor. Op zaterdagen zijn we er vaak allemaal en in de vakanties werken we vaak in groepjes. 

Lijkt werken bij ons je leuk of interessant, dan kun je ons een mail (naar info@oude-fruitbomen.nl) sturen met de volgende details.

  • Naam
  • Leeftijd
  • Opleiding
  • Werkervaring
  • Korte motivatie

Mocht je toch een beetje twijfelen, kom dan eerst gewoon een paar dagen met ons meelopen om te kijken of het werk iets is voor jou.