Tips, Actueel

Oude fruitbomen cadeau doen: Alles wat je moet weten!

oude fruitbomen cadeau

Oude fruitbomen zijn hartstikke orginele en makkelijke cadeaus. We zien het steeds vaker, voor een jarige, voor een net getrouwd stel of als afscheidscadeau voor een oud collega, een oude fruitboom cadeau doen is hartstikke in! Hier lees je alles wat je moet weten over fruitbomen cadeau doen. Wil je liever wat persoonlijke info, neem dan vrijblijvend contact op.

Bepaal je budget

Voordat je een oude fruitboom cadeau kan doen is het belangrijk om te bepalen wat je budget is. Doe je een cadeau met meerdere personen, dan heb je vaak meer keus in welke boom je kan kiezen. Gemiddeld ligt het cadeau budget bij ons rond de €250,-. Heb je minder geld beschikbaar is dat natuurlijk geen probleem, wij hebben ook jonge fruitbomen of je kan kiezen voor een cadeaubon.

Cadeau of cadeaubon

Natuurlijk is het het allerleukst als je de boom zelf kan geven aan de gelukkige(n), maar de meerderheid van klanten die een boom cadeau doen, kiezen voor een cadeaubon en laten de ontvanger zelf de boom uitzoeken. Zo zorg je ervoor dat je niet het verkeerde uitzoekt en de keus bij de gelukkige(n) blijft. Je kan zelf bepalen hoeveel er op deze cadeaubon komt te staan, die kun je hier vervolgens ophalen of een online variant aanvragen. De ontvanger kan dan zelf hier een boom uitzoeken en eventueel wat geld bijleggen mochten ze een iets grotere boom willen. 

Voor ieder wat wils

Bij oude-fruitbomen.nl spreken wij pas van een oude fruitboom als de boom een bepaalde grootte heeft. In principe begint de prijs voor zulke bomen op €195,- maar we hebben ook een groot assortiment jonge fruitbomen. Voor hele  jonge bomen kun je vaak ook bij de lokale groen winkel terecht (Denk erom dat je voor fruitbomen vaak relatief meer betaald op die locaties!) wil je meer informatie over onze opties, mail ons gerust voor meer informatie. 

Bezorging en planten

Bezorgen en planten zit niet bij de prijs van de bomen inbegrepen. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen, vandaar dat we altijd heel duidelijk zijn over wat wel en niet kan binnen jouw budget. Bezorgen is meestal wel te doen binnen de meeste budgetten. In Friesland, Groningen en Noord-Drenthe kunnen wij meestal bezorgen en planten. Woon je verder weg dan kunnen we enkel bezorgen. Mocht je niet in staat zijn om zelf de boom te planten dan kun je altijd een plaatselijke hovenier inschakelen. 

Populaire fruitbomen om cadeau te doen:

Elsatr Nr. 320.3

De Conference is de populairste peer van Nederland. De boom heeft een prachtige grillege vorm en is zelfbestuivend.

Elstar nr. 320.3

De Elstar is de populairste appel van Nederland. De boom bloeit licht roze in het voorjaar en in de herfst pluk je prachtige rode appels.

Delcorf nr. 260.2

De Delcorf is een minder bekend appelras, maar is één van de allerlekkerste soorten. Je kan deze appels al begin september plukken.